avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... notificare privind deschiderea procedurii de insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

notificare privind deschiderea procedurii de insolventa

Va rog ajutor ,am primit notificarea privind deschiderea procedurii de insolventa impotriva unui debitor prin sentinta comerciala nr.... ,ce urmeaza sa intocmesc ?
- Cererea de inscriere pe tabloul creditorilor,
- In cate exemplare se intocmeste,
-O timbram cu taxa judiciara de timbru de ...... lei ? si tmbru judiciar de... lei
Sunt contabila ,nu am avut astfel de situatie. Astept raspuns urgent daca se poate.
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: NASTASIA MATEI , utilizator 10:44, 25 August 2010
cererea 1 exemplar original + copie, 2 seturi copii acte din care rezulta debitul, cu mentiunea "conform cu originalul", taxa de timbru 120 lei, timbru judiciar 0,3 lei, le trimiteti la tribunal, facand referinta la numarul de dosar din notificarea primita.
debitele se calculeaza pana la data deschiderii procedurii, nu se pot adauga penalitati/majorari.
Va multumesc de raspuns,
Va rog am o intrebare: Daca S.C... care deschide procedura de insolventa este in fuziune (etapa finala adica modific.act constitutiv.capital social) prin absorbtie dizolvare fara lichidare cu o S.C absorbanta care preia activul si pasivul S.C dizolvate trebuie sa fac cunoscut in cererea de inscriere pe tabloul preliminar datele S.C abosorbanta,urmand ca sa recuperez debitul in contul S.C abosrbanta.
Astept un raspuns daca se poate ,
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit aparut dupa deschiderea procedurii de insolventa simion_c2008 simion_c2008 am primit notificarea dupa doua luni de la deschiderea procedurii de insolventa timp in care am facturat lunar; trebuie sa depun cerere de inscriere in ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Cerere creanta cazzuall cazzuall Buna seara. Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la ... (vezi toată discuția)