avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... debit aparut dupa deschiderea procedurii de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

debit aparut dupa deschiderea procedurii de insolventa

am primit notificarea dupa doua luni de la deschiderea procedurii de insolventa timp in care am facturat lunar; trebuie sa depun cerere de inscriere in tabelul suplimentar si sa platesc taxa de 120 lei sau aceste facturi imi vor fi platite cu prioritate(dupa cum am citit in legea 85) fara sa mai fac vreun alt demers?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:38, 16 Decembrie 2011
Nu ati inteles bine, veti formula o cerere de inscriere in tabloul preliminar al creditorilor mentionand creanta pe care o aveti asupra debitorului aflat in procedura insolventei. Cererea va fi analizata de administratorul juridiciar, se va intocmi tabelul definitiv al creditorilor care trebuie aprobat de instanta si in functie de procedura (reorganizare judiciara - unde se aproba un plan sau faliment) va veti recupera creanta.
Taxa de timbru judiciar pentru cererea de inscriere la masa credala este 120 lei + timbru judiciar de 0,3 lei. Se depune la instanta impreuna cu cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)