avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Registrul Comertului chiar are libertatea de a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Registrul Comertului chiar are libertatea de a comunica datele PFA-urilor, SRL-urilor etc asa... la oricine?

.
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
ContSters158415, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters158415 , utilizator 12:14, 18 August 2010
Da, aceste date sunt publice pe site-uri. NU sunt publice datele asociatilor, administratorilor, decat contra cost.
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
Cabinet Avocat Serghie Daniela Cristina, Avocat
.
PFA este considerata comerciant.Datele comerciantilor sunt publice.
Sunteti reprezentantul PFA-ului, nu administratorul ei.Sediul PFA-ului nu este obligatoriu sa fie la domiciliu. Odata ce va inregistrati in Registrul Comertului va asumati si faptul ca sediul/domiciliul dv. va fi public.
Aceste date sunt publice in temeiul legii 26/1990 privind registrul Comertului."Registrul comertului este public".

Legea nr. 677/2001 este cea care reglem.protectia datelor cu caracter personal.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datele firmei sunt informatii publice ? MihaiAdrian77 MihaiAdrian77 Buna ziua Sunt curios ce lege permite publicarea datelor de inregistrare, adresa, nr de tel pe net sau catre alte firme pentru srl, pfa etc. fara acordul in ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)