avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... petitie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

petitie

Am trimis o petitie catre un IPJ-SPR,si a trecut mai mult de 30 de zile si nu am primit nici un raspuns de la ei .Cum ar trebuii sa procedez c a sa primesc totusi raspunsul .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:40, 18 August 2010
asteptati sa treaca 30 zile lucratoare.. daca nici atunci nu primiti un raspuns, va inscrieti in audienta.. daca nici asa nu rezolvati, aveti la indemana actiunea in justitie
ii dati in judecata la tribunal sectia contencios-administrativ pt a fi obligati de catre instanta sa va dea raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere fara raspuns de 47 de zile zzanetta zzanetta Primaria nu a trimis nici un raspuns in 47 de zile calendaristice de la data inregistrarii unei cereri ,ce sa fac sa actionez primaria in contencios ... (vezi toată discuția)
Lipsa raspuns in 30 de zile - este obligatorie plangerea prealabila? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Am depus mai multe petitii la scoala unde invata fiul meu, prin care am cerut precizari privind mai multe nereguli pe care le-am constatat de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Refuz de a raspunde la o petitie de catre csm db03uie db03uie Am formulat doua petitii catre CSM privitor la modul in care au fost solutionate doua dosare, unul de catre parchet si altul de catre o instanta de judecata si ... (vezi toată discuția)