avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime 5 ani in sistem
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime 5 ani in sistem

ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie?
Cel mai recent răspuns: Lawyer Criminal , Avocat 16:25, 4 Martie 2011
dupa luna de pregatire nu se mai da un alt examen?
adik acel examen pentru intrare in magistratura este si examenul pentru post?
Exista un singur examen, cel din toamna, in fiecare an, dupa ce optezi pentru post si apare in Monitorul Oficial numirea te prezinti la post, ulterior va fi luna de pregatire, depinde de la an la an cum se organizeaza cei care tin cursurile.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
ContSters19541, utilizator
asa da! sa se raspunda clar la intrebari, nu prin invaluire!multumesc!
am inteles ca examenul pentru cei cu vechime este altul decat cel de admitere in magistratura. stie cineva ceva despre acest subiect?
sa ma fac inteles: sunt cumva 2 examene? adica unul de intrare inm si unul de intrare in magistratura? zic asta pentru ca si pe situl inm am vazut aceste 2 exprimari

Alte discuții în legătură

Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
Conditii pentru a te putea prezenta la ex de admitere in magistratura Sorin_cr Sorin_cr O mare nelamurire am si eu cu privire la aceste conditii: este necesara aceasta vechime de 5 ani pentru admiterea la csm sau la inm?? a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)