avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara,as dori sa stiu daca am dreptul la somaj in conditiile in care am lucrat,am ramas fara loc de munca,dar ulterior nu am depus actele ptr somaj.Le-as putea depune acum? As putea beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:20, 18 August 2010
1. Daca indepliniti conditiile pentru a primi indemnizatie de somaj puteti depune actele in termen de 12 luni de la data incetarii contractului individual de munca.
2. Indemnizatia de somaj o veti primi de la data depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie daca o doamna care a lucrat la o societate din data de 01.10.2007 pana in 01.07.2008 incetand in urma demisiei (art ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar somaj fanamarius fanamarius ma numesc MARIUS si am urmatoarea intrebare: in data de 1 oct 2009 am depus preavizul de 15 zile cu art 65 ptr somaj ,numai azi am primit de la patron hirtia ... (vezi toată discuția)
Somaj amo_ki2000 amo_ki2000 buna ziua ,am si eu o intrebare in cat timp se poate baga somajul din momentul inchiderii cartii de munca,in 30 de zile sau mai mult.multumesc (vezi toată discuția)