avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... caz fortuit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

caz fortuit

domnilor fiti mai precisi
in codul penal scrie ca e absolvit de raspunderea civila
imi da asigurarea banii sau nu?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:03, 22 August 2010
Personal consider ca nu exista vina fara vinovat si deci cineva trebuie sa raspunda.pt o paguba produsa, fie el asigurator, fie parteacealalta (ca nu cunosc cum s-a produs si ce s-a intamplat). Numai forta divina nu poate fi considerate vinovata de ceva. Asa ca cineva trebuie sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta vasile.roberto vasile.roberto Buna ziua,am si eu nevoie de cateva informatii cu privire la tema de licenta \"cauzele care inlatura caracterul penal al faptei\" . Unde le pot ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala din culpa A.B. A.B. Bună seara! Am și eu o întrebare, dar înainte de a adresa întrebarea, am să explic situația cazului (pe cât de ”scurt” ... (vezi toată discuția)
Despagubirea la cazul fortuit exista??? invmona invmona in urma unui accident cu morti,daca vinovatul este scos pe caz fortuit cine imi mai plateste paguba mea? (vezi toată discuția)