avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe infidelitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe infidelitate

Sunt considerate fotografiile care arata infidelitatea probe?
De fapt, la ce te ajuta sa demostrezi judecatorului ca ai fost inselat? Are vreo influenta asupra partajului?
De asemenea, mailurile sunt considerate probe?
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 01:03, 18 August 2010
mail-urile pot fi considerate probe.insa nu au vreo influenta asupra partajului. pot avea impact in cazul existentei uni copil minor, in sensul ca instanta ar putea inclina acordarea tutelei parintelui care e in postura de sot inselat.
Deci fotografiile nu sunt o proba.
Multumesc frumos!!!!!
pot fi considerate si fotografiile probe dar e mai complicat.
sara_miu a scris:

Sunt considerate fotografiile care arata infidelitatea probe?
De fapt, la ce te ajuta sa demostrezi judecatorului ca ai fost inselat? Are vreo influenta asupra partajului?
De asemenea, mailurile sunt considerate probe?

Fotografiile si mailurile pot fi apreciate de instanta ca probe in stabilirea culpei sotului acuzat, dar nu influenteaza sub nici o forma partajul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj dj_ane2001 dj_ane2001 buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)
Divort carmen1620 carmen1620 as vrea sa stiu in cazul in care un sot cere divortul iar celalalt nu vrea sa i-l acorde se poate divorta fara acordul uneia dintre parti. Precizez ca cel care ... (vezi toată discuția)