avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii disponibilizare personal didactic-auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii disponibilizare personal didactic-auxiliar

Adresa primita de la ISJ spune ca incepand cui data de 1.09.2010 numarul personalului didactic auxiliar si nedidactic se va reduce. In cazul liceului nostru sunt 12 posturi care trebuie sa dispara. Va rog sa imi spuneti care sunt criteriile pe care se va baza restructurarea- sunt valabile cele din Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national? Fiind o concediere colectiva se va beneficia de salarii compensatorii?
Cel mai recent răspuns: inghetata , utilizator 08:15, 19 August 2010
In ce judet sunteti,numarul 12 cu care trebuie sa reduceti pers.did.aux.si nedidactic mi se pare enorm de mare.????.Nu s-au respectat la dumneavoastra normarile?Daca reducerea de 12 este corecta CA din cadrul liceului va elabora criterii conform actelor normative in vigoare si criterii suplimentare in cazul in care vor fi situatii de egalitate.In invatamant nu cunosc sa se dea salarii compensatorii.
In judetul Arges, mai precis Grup Scolar Forestier Curtea de Arges. Care criterii sunty primordiale? Nu sunt cele din Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national? Nu mai conteaza vechimea, crieriile sociale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in aplicare hotarare judecatoreasca ana_ola65 ana_ola65 Buna ziua, Cu respect ma adresez dumneavoastră, rugandu-vă sa-mi indicați care sunt pasii necesari sa-i fac pentru punerea în plata a unei sentinte ... (vezi toată discuția)
Este un abuz al consiliului de administratie? inghetata inghetata Prin adresa primita de la ISJ se reduce numarul de posturi de la didactic auxiliar cu 5. Mentionez ca nu sunt trecute posturile care vor fi reduse dintr-un ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)