avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

domnilor avocati am tot respectul ptr dv ,dar ea nu a avut servici de loc ptr ca nu a vrut sa lucreze ,de trei ani face italia de aceea vrea sa divorteze
,pot proba cu acte ca am lucrat in schela petroliera moreni pina in 2006 cand am luat ordonanta
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:50, 19 August 2010
Nu prea conteaza, si ma refer in practica nu in teorie, dar nu va opreste nimeni sa luptati, cine stie, poate veti fi exceptia care confirma regula. Cel mai bine luativa un avocat bun si luptati .
Sotia dvs poate ridica pretentii doar la partea de 1/4 cumparata de la mama dvs. In mod normal, se prezuma un aport de 50% al fiecarui sot la achizitionarea respectivei parti.
Daca insa dvs demonstrati ca ati avut un aport mult mai mare decat sotia puteti dobandi un procent mai mare de 50%.
@iancu gheorghita a scris (in alta sectiune a forumului si am mutat aici):

VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURILE DATA O ZI BUNA VA DORESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort iuliannikky iuliannikky am 12 ani de casnicie,doi copii de 8 si 11 ani,o casa in constructie nelocuibila,eu lucrez in danemarca,sotia in italia si copii locuiesc la parintii mei in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort SPavel SPavel Buna seara ! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi .Sunt dupa un divort ,dupa 35 de ani de casatorie ,fara copii ,divort intenteat de catre sotie , ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort - aspecte SANTIER SANTIER X si Y decid sa divorteze. (x = barbat, y = femeie). Motivul. X o insela pe Y. Ambii au impreuna o casa (construita fara acte), si un apartament ... (vezi toată discuția)