avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program redus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program redus

Buna ziua ,se poate va rog sa-mi spuneti si mie in ce conditii legale poate un salariat sa beneficieze de program de 6 ore?Trebuie facuta o cerere si inregistrata la I.T.M.?,sau este suficient ca salariatul sa fie pontat 6 ore?
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 12:49, 18 August 2010
In contractul pe care il aveti cu angajatorul trebuie sa fie specificat, timp partial de lucru 6 h. Angajatorul merge mai departe la ITM si inregistreaza acest contract. Salariul va fi corespunzator numarului de ore prestate.
@av_andra13

Daca este salariat, are deja CIM

Se face un Act Aditional la Contractul Individual de Munca de modificare a duratei muncii (eventual si a altor elemente din CIM), se semneaza de ambele parti si se intregistreaza la ITM
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
Bruta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu timp partial anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui cim cu timp partial , care este numarul minim de ore care poate fi specificat ? 1 h / 2 h / 4 h ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii prin act aditional la acelasi angajator / plata cu ora alex_2012 alex_2012 Desi am cautat pe forum, nu am gasit o situatie comparabila cu a mea. Un angajat indeplineste 2 functii in cadrul aceleiasi firme. Inainte de intrarea in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in cazul unui contract de 2 h, salariatului i se ... Brancoveanu Roxana Brancoveanu Roxana Buna seara! In cazul unui contract de 2 h, salariatului i se permite sa lucreze cand doreste aceste 2 h de ex, azi de la 10.00 la 12.00 ... maine de la 14.00 ... (vezi toată discuția)