avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! In cazul unui contract de 2 h, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! In cazul unui contract de 2 h, salariatului i se ...

Buna seara!
In cazul unui contract de 2 h, salariatului i se permite sa lucreze cand doreste aceste 2 h de ex, azi de la 10.00 la 12.00 ... maine de la 14.00 la 16.00 .., aveti idee cum trebuie trecute in CIM aceste ore sau legea permite un astfel de contract ?

si ar mai o intrebare legata de impozitul pe microintreprinderi.. va rog sa ma corectati daca e gresit ..sa beneficiez in cazul meu, de impozit 1% am nevoie ori de 1 angajat cu 8h ori de 4 angajati cu 2h cumulat 8h ? sau este suficient un contract de 4h cu un singur angajat ?

Multumesc frumos de ajutor !
Ultima modificare: Marți, 25 August 2020
Brancoveanu Roxana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 26 August 2020
Contractul individual de muncă cu timp parţial cuprinde, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. (2) C.mun., următoarele:
a) durata muncii şi repartizarea programului de lucru;
.....

In c.i.m., vetimentiona :
Durata muncii :
2. O fractiune de norma de 2 ore/zi .

a) Repartizarea programului de lucru se face dupa cum urmeaza 2 ore zi/ore . Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile este : luni : 2 ore/zi , 10.00 - 12.00 ; marti 2 ore/zi, 14.00-16.00 etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, ... Rulea Rulea Buna ziua! Stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, vinerea poate fi zi scurta? Adica programul sa fie de 5-6 ore in loc de 8 ore cum prevede ... (vezi toată discuția)
Program de lucru part-time si inegal suciu_diana suciu_diana Buna seara, in contractul de munca trebuie sau nu specificat care este orarul de lucru part-time, respectiv cel inegal? La cel inegal cum se specifica, ... (vezi toată discuția)
Roi cu 2 programe de lucru FRD FRD Buna ziua .Un angajator intocmeste 2 ROI datate ,stampilate si semnate de catre administratorul societatii dupa cum urmeaza: 1. data 02.02.2014 , programul de ... (vezi toată discuția)