avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitorul care plateste taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitorul care plateste taxe si impozite

in temeiul carei legi,mostenitorul care a fost platitor de taxe si impozite la unul dintre bunurile mostenirii,timp de 12 ani.....are anumite avantaje? si daca are avantaje,care sunt acelea?
Cel mai recent răspuns: stefaniad , utilizator 16:58, 18 August 2010
poate fi considerarata renuntatoare la mostenire, caz in care partea ei de mostenire va intra in masa succesorala.Indicat ar fi sa poata trimite o procura speciala ptr reprezentare.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Donici Daniela Donici Daniela Buna seara.Mama mea e singurul dintre cei trei copii ai bunicilor ,care este in viata.bunicii au decedati.sora si fratele au decedat si ei.din parte lor,dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie destul de complicata.Bunicii au murit prin anii 1975.Au avut 4 copii,ultima a murit bunica si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Proces anulare act succesiune cristea adi cristea adi buna ziua tuturor. sunt noua pe acest site pt ca am o problema si m-am gandit ca poate cineva stie sa-mi dea un raspuns. in 1993 bunica mea a murit.ea avea 5 ... (vezi toată discuția)