OchiVerziB a scris:
Lucrez la la o reprezentanta Vodafone si de curand am zis sefilor ca vreau sa plec! Brusc a aprut o chitanta pe care scria cu 500 de mii mai mult cu toate ca pe celelate 2 exemplare e suma corecta! si cica persoana respectiva a sunat la vodafone bucuresti sa ma reclame! chiar mi-au arat o chitanta cu acelsi numar ca celelalte 2 cu acelsi numar care avea si mai mult cu 500 de mii(xeroxta)! MI-au zis ca imi fac dosar penal ptr fals si uz de fals! spuneti-mi ce sa fac? eu dreptate? si au zis ca si daca nu dau la politie pot sa imi scire pe cartea de munca numa tampenii de nu ma mai angajez nicunde
NU au cum sa se duca la politie , atata timp cat pe celelalte 2 exemplare este suma corecta. Se poate face o expertiza grafologica pe toate exemplarele chitantei ca sa se cunoasca cine a scris-o.
In ce priveste scrierea in carnetul de munca nu este chiar asa cum sustin ei. Înscrierile eronate sau efectuate fără respectarea prevederilor legale vor fi rectificate. Rectificarea din oficiu a inscrierilor efectuate, precum şi refuzul de a înscrie în carnetul de munca unele date rezultind din acte sau de a efectua rectificările unor înscrieri, se comunica celui în cauza, în scris şi motivat, în termen de 15 zile de la data luării măsurii. Impotriva măsurii luate, precum şi în cazul neeliberarii carnetului la încetarea activităţii, titularul carnetului de munca se poate adresa cu plîngere la judecătoria în a carei raza teritorială îşi are sediul unitatea care a luat măsura respectiva, în termen de 30 de zile de la data comunicării.