avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de deces

Buna ziua. Fratele meu avea 23 de ani si a decedat intr-un accident de circulatie in data de 20 iulie 2010. In momentul decesului a terminat facultatea de stiinte, dar nu si-a dat licenta. Parintii mei nu sunt angajati, doar eu sunt angajata. M-am interesat la firma la care lucrez si a zis ca nu primesc ajutor de deces. M-ar interesa daca as putea primi ajutor de la Casa de Pensii, avand in vedere ca a fost student. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:24, 18 August 2010
Nu,din moment ce nu a fost salariat.Incercati la primarie,invocand posibilitatea unui caz social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salariu ar trebui să primesc? haraszti judit haraszti judit Am fost bibliotecară școlară timp de 8 ani. Acum doresc să mă angajez la o bibliotecă comunală. Cerințele postului bibliotecară II au fost doar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces si inmormantare Tech Tech Ma confrunt cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat in luna mai anul acesta,eu sunt student in ultimul an al Facultatii de Constructii si mama e ... (vezi toată discuția)