avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Am facut cerere de cncediu cu o saptamana inainte,in acest timp pe cerere nu sa pus nici un fel de aviz (favorabil sau nefavorabil),avand bilet in aceasta perioada la mare am plecat in concediu,la revenire dupa 2 zile dupa o discutie cu dl.director dansul a avizat cererea cu "nu se aproba" si m-am ales cu 15 zile nemotivat. Va rog sa imi dati un sfat sa dau institutia in judecata sau nu,si cum sa procedez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 19:05, 18 August 2010
Ati obtinut un nr de inregistrare la momentul depunerii cererii de concediu?
In mod normal, zilele de concediu pe care l-ati solicitat corespund cu nr de zile de concediu specificate in contract, mai concret cu cele ramase pe anul 2010?
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
Andra Denise Dinca, Avocat
La noi nu se obisnuieste sa se dea nr. de inregistrare decat dupa ce o semneaza conducerea.
Pai nu este vorba de ce se obisnuieste, eu ma refer la modalitatea legala. Nimic nu este mai presus de lege! Cum a ramas cu zilele de concediu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre ... tanasieflorina tanasieflorina Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre o institutie publica (prefectura)? Precizez ca cererea mea a fost transmisa in format ... (vezi toată discuția)
Acord privind incetarea contractului individual de munca. MariusSTEAUA MariusSTEAUA Buna seara!imi puteti spune daca mai este ceva de facut in situatia mea?; \\"-Am convenit prin prezentul ACORD incetarea contractului individual de munca ... (vezi toată discuția)
Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)