avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de timbru

trebuie platita o taxa de timbru pentru a recupera taxa de poluare? daca e in contencios administrativ?
da,4 lei
multumesc, imi poti da mai multe detalii? unii spun ca se taxeaza la valoare
Timbrati contestatia la depunere cu timbru de 0,30 lei .
In prima citatie , instanta de contencios administrativ o sa va puna in vedere valoarea taxei judiciare de timbru de timbru pe care va trebui sa o platiti pana la primul termen .
Nu trebuie sa platiti nicio taxa . Taxa de 4 lei la care face referire Mihaela , reprezinta taxa furnizare informatii pe care o achitati la trezorerie si care o depuneti la Politie pentru a va fi furnizate copiile ce au stat la baza inmatricularii autoturismului.Tinand cont ca se judeca in contencios administrativ, nu trebuie sa timbrati.
Doamna avocat Dragomir are dreptate, taxa de timbru este de patru lei si timbru judiciar de 0,3 lei. Nu se plateste taxa de timbru la valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala marijuan marijuan buna ziua sotia mea a intentat actiune destabilire a domiciliului minorului in alt oras, precum si plata pensiei alimentare. am inaintat cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare aaa123 aaa123 vreau sa dau in judecata serviciul de inmatriculari pt a inmatricula o masina in romania fara a plati taxa de poluare. am luat de la cineva o chemare in ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru contencios administrativ Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos daca actiunea in contencios administrativ de restituire a taxei de poluare se taxeaza cu 39 lei? In concret este ... (vezi toată discuția)