am cunoscut un barbat de origine indiana in Cipru,cand am fost in concendiu vara asta,care lucra acolo.ne-am placut si ne-am zis ca ar trebui sa ne casatorim.el a zis ca trebuie sa ne casatorim acolo in Cipru si nu in alta tara(el indian eu romanca).a mai zis ca eu sa raman in continuare sa lucrez la mine in tara si sa ne vedem doar in concediile mele sau in libere la sfarsit de saptamana si dupa rezolvarea actelor o sa vina si el in vizita in Romania.E bine pentru mine sa ma casatoresc acolo in Cipru?In caz ca dupa casatorie constat ca el nu m-a vrut decat pentru acte ce e de facut?Daca vreau sa divortez de el fiind de origine indiana,iar eu romanca care vor fii consecintele pentru mine,pentru el?Tin sa specific ca eu in Romania am casa mea,sunt proprietara,dupa divort se va imparti
In primul rand, daca va veti casatori in Cipru, inseamna ca legea casatoriei va fi accea aplicabila in Cipru. Nu cunosc conditiile privitoare la casatorie acolo, insa cel mai bine este sa "pastem iarba pe care o cunoastem!":D
Cel mai bine ar fi sa va casatoriti numai dupa ce sunteti sigura de decizia aceasta, in fond, este una dintre cele mai importante decizii pe care le luam in viata :)
Nu stiu daca va vati putea casatori in Cipru fara a fi macar unul dintre voi cetatean al acestui stat. De ce nu va casatoriti in Romania? Ce vei face la un eventual divort? Nici nu sti unde sa il gasesti pe acestbarbat pentru a fi citat.
Si nu in ultimul rand de ce trebuie sa va casatoriti atat de repede? Nu te intrebi ce urmareste?
buna ziua.
daca va hotarati s ava casatoriti, sfatul meu este sa oficializati casatoria pe teritoriul romaniei.
daca ulterior veti realiza ca situatia nu este tocmai "roz" si veti dori sa divortati, daca casatoria este oficializata in romania, procedura de divort nu va fi chiar foarte dificila .
dar daca va veti casatori in cipru sau in india.. :( #-o
Divort
Pankaj
Buna ziua! Sunt cetatean indian casatorit cu o romanca, de 2 ani. Ne-am casatorit in India si am stabilit sa ramanem acolo, dar din cauza presiunilor sotiei am ... (vezi toată discuția)