Va rog sa-mi dati un sfat:uite,acum 3 ani am vandut firmei sotului meu(al carei reprezentant unic este),in numele meu si al lui,apartamentul dobandit in timpul casniciei.Evident ca nu am primit nici un ban.Motivatia:doream sa transformam acest ap din spatiu de locuit in cabinet si cheltuielile sa fie decontate prin firma lui.
Acum suntem in divort.Mentionez ca nu am intocmit acel act secret,contrainscrisul -de care am aflat abia cu aceasta ocazie-care m-ar fi pus la adapost de ceea ce mi se intimpla acum.Avocata mea spune ca am avea o sansa de anulare a contractului de vanzare-cumparare invocand simulatia.As dori sa aflu si alta parere inainte de a lua o hotarare.Faptul ca cei doi copii vor ramane la mine chiar nu conteaza?Cum ramane cu interesul suprem al copilului?
Multumesc mult.
poti merge pe simulatie si pe imposibilitatea morala de preconstituire a unui inscris.....fiind soti nu ai considerat la acel momnet moral sa faci un inscris pentru a dovedi acel raport ......increderea reciproca...bla bla...stie av ce e asta
cum spuneam in mesajul re-simulatie,av mea cam asa zice,insa un altul nu mi-a dat nici o sansa;pe 22 oct se implineste termenul de prescriptie si nu stiam ce sa fac;cel tarziu la sf sapt tb sa iau o decizie.Si tu zici ca ar fi o sansa?Merita sa incerc?
Sunt daramata rau insemna sa plec din casa cu doi copii mici sa stau cu chirie dintr-un salariu de 8oo ron.
Mostenire
shopi777
In anul 2011,eu impreuna cu mama si sora am facut succesiunea pentru bunurile ramase in urma decesului tatalui meu.
In urma succesiunii dintr-un ... (vezi toată discuția)