avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor;poate cineva sa ma ajute cu un sfat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor;poate cineva sa ma ajute cu un sfat

Va rog sa-mi dati un sfat:uite,acum 3 ani am vandut firmei sotului meu(al carei reprezentant unic este),in numele meu si al lui,apartamentul dobandit in timpul casniciei.Evident ca nu am primit nici un ban.Motivatia:doream sa transformam acest ap din spatiu de locuit in cabinet si cheltuielile sa fie decontate prin firma lui.
Acum suntem in divort.Mentionez ca nu am intocmit acel act secret,contrainscrisul -de care am aflat abia cu aceasta ocazie-care m-ar fi pus la adapost de ceea ce mi se intimpla acum.Avocata mea spune ca am avea o sansa de anulare a contractului de vanzare-cumparare invocand simulatia.As dori sa aflu si alta parere inainte de a lua o hotarare.Faptul ca cei doi copii vor ramane la mine chiar nu conteaza?Cum ramane cu interesul suprem al copilului?
Multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: ileana1 , utilizator 10:28, 8 Octombrie 2007
poti merge pe simulatie si pe imposibilitatea morala de preconstituire a unui inscris.....fiind soti nu ai considerat la acel momnet moral sa faci un inscris pentru a dovedi acel raport ......increderea reciproca...bla bla...stie av ce e asta
cum spuneam in mesajul re-simulatie,av mea cam asa zice,insa un altul nu mi-a dat nici o sansa;pe 22 oct se implineste termenul de prescriptie si nu stiam ce sa fac;cel tarziu la sf sapt tb sa iau o decizie.Si tu zici ca ar fi o sansa?Merita sa incerc?
Sunt daramata rau insemna sa plec din casa cu doi copii mici sa stau cu chirie dintr-un salariu de 8oo ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are sotul meu dreptul la aceasta casa? BIANCA_MARIO MOISE BIANCA_MARIO MOISE in 2 011, am cumparat un teren de casa pe numele mamei mele, eu fiind fruct viager, autorizatia de constructie fiind pe numele mamei, are dreptu sotul meu ,tin ... (vezi toată discuția)
Mostenire shopi777 shopi777 In anul 2011,eu impreuna cu mama si sora am facut succesiunea pentru bunurile ramase in urma decesului tatalui meu. In urma succesiunii dintr-un ... (vezi toată discuția)
Simulatie contract vanzare-cumparare geco geco Acum cateva zile am fost chemat in judecata pe aceasta tema de catre un batran care locuieste intr-un apartament pe care l-am vandut cu vreo 5 ani in urma ... (vezi toată discuția)