avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum depun un inscris la instanta?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum depun un inscris la instanta?

Buna seara,
firma mamei ( fara activitate) a fost data in judecata de ORC pt nedepunerea bilantului, capat de cerere:dizolvarea.
Noi vrem sa o dizolve si nu ne-am prezentat in instanta. Pe fond s-a hotarat dizolvarea si ne-am bucurat. Dar ANAf a facut recurs ca avem de plata niste diferente din trecut, 200 ron. Am platit suma si acum trebuie sa o depunem la dosar.
Cum fac?

Nu am facut nici intampinare nici nimic.
Ce se intampla daca se admite recursul? se judeca alta data, adica mai exista vreun termen cand pot sa duc copia dupa chitanta? sau mai trebuie sa fac v reo hartie?

De precizat ca nu am nici o calitate, consilier juridic sau altceva, doar ruda cu asociatul unic. Trebuie sa se duca acesta?

Am uitat sa spun ca citatia e pt maine la ora 9.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
maimulte, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:17, 18 August 2010
Formulati o intampinare, aratati ca a fost achitat debitul si solicitati respingerea recursului si mentinerea sentintei Tribunalului, in sensul de a fi mentinuta solutia de dizolvare.
Nu uitati sa indicati nr. dosarului si termenul de judecata, si atasati dovada platii debitului.
Dar pot sa ma prezint cu hartiile direct in instanta?
Da, puteti merge sa depuneti si in instanta inscrisul!
Multumesc pt raspunsuri, asa o sa fac.
Doar ca mi-e frica, nu am nici o calitate, sa nu ma dea afara judecatorul:)
Nu o sa va primeasca decat daca aveti o delegatie din partea firmei pentru reprezentare. II cereti mamei sa va faca o delegatie in acest sens, inregistrata, semnata, stampilata pe care o depuneti la dosar si astfel o sa aveti calitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recurs dizolvare firma dia_tia dia_tia Buna tuturor, stie cumva cineva cum ar trebui sa sune o cerere de recurs dizolvare firma? ca ne-a \"rezolvat\" contabila si ne-am trezit ca firma noastra ... (vezi toată discuția)
Stoparea dizolvarii la cererea orc derderian derderian Stimati colegi, Am o societate pentru care am primit citatie pentru dizolvare pentru nedepunere bilant 2007 si 2008. Eu am depus aceste bilanturi in luna ... (vezi toată discuția)
Dizolvare judiciara cf. art 237 babysee babysee Buna ziua, \"am\" un SRL in curs de dizolvare judiciara conf. art. 237 din Legea nr. 31/1990 pt. nedepunere bilant, mandat administrator expirat etc. ... (vezi toată discuția)