avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de donatie

Buna ziua tuturor

Intrebare: exista vreo posibilitate prin care pot anula un contract de donatie fara clauze?
Mentionez ca este vorba de un teren care NU este inscris in Cartea Funciara si NU este Intabulat, pe baza acestui fapt pot anula donatia?
Va multumesc mult pentru ajutor, Maria
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 00:48, 19 August 2010
ar fi util sa consultati un avocat care sa citeasca contractul de donatie si apoi va poate spune daca se poate cere revocarea sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie georgetagabor georgetagabor in urma donatiei cine va fi proprietarul terenului? Ce drept au parintii mei daca vor avea uzufruct viager ? In urma aparitiei unor probleme intre mine si ... (vezi toată discuția)
Donatie, revocare , anulare... blueeyes56 blueeyes56 buna ziua, daca am donat casa ficei mele si sotului ei ca bun comun si acum el o trateaza rau si pe ea si pe copii, nu le da bani pentru mancare si e tot ... (vezi toată discuția)
Revocarea donatiei pentru survenienta de copil mihai09 mihai09 conform art.96 din codul civil Prevederile art. 829 din Codul civil din 1864 nu se aplică în cazul în care copilul s-a născut după intrarea în vigoare a ... (vezi toată discuția)