avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta ani lucrati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta ani lucrati

Buna ziua
as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru eliberarea unei adeverinte care sa ateste ca am lucrat din 1977 pana in 1981 la o Intreprindere de stat care s-a desfiintat ulterior, B.A.D.-C.I.E.T.A. Bucuresti, sector 1.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 4 Iulie 2023
Aflati ce s-a intamplat cu arhiva acestei unitati.
Numai pe baza documnetelor arhivate, (state de plata) se poate elibera un inscris care sa ateste ca in perioada respectiva ati lucrat acolo.
Buna ziua, am nevoie de adeverinta de salariat pentru perioada : septembrie 1976 - august 1998 cand am lucrat la B.A.D. CIETA. pe numele Gheorghiu Lucian Marian. telefon de contact : 0724250796.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
ghbarsan53, utilizator
BAD-CIETA (SIMEX SA)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca,vechime pierduta? matei1 matei1 Va rog sa-mi spuneti,in cazul in care am lucrat o perioada de 2 luni acum 20 de ani ,apoi am pierdut cartea de munca,am urmat o facultate,am fost somer,dupa un ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)