avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta ani lucrati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta ani lucrati

Buna ziua
as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru eliberarea unei adeverinte care sa ateste ca am lucrat din 1977 pana in 1981 la o Intreprindere de stat care s-a desfiintat ulterior, B.A.D.-C.I.E.T.A. Bucuresti, sector 1.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 16 Ianuarie 2025
Ati incercat sa luati legatura cu societatea respectiva ?
da, cu simex, care mi-a spus ca nu cunoaste nimic...nici macar ca a preluat bad cieta
Depuneti o sesizare la ITM/ Arhivele Nationale cu privire la raspunsul dat de SIMEX.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In perioada 1976/1977 am lucrat ca educatoare suplinitoare, prin ... carla57 carla57 In perioada 1976/1977 am lucrat ca educatoare suplinitoare, prin decizia ISJ Olt, la o gradinita dintr-o comuna din judetul OLT. A fost primul loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa 2 de munca iuliarotariu iuliarotariu Buna ziua, Sotul meu a lucrat la T.C.Ind Braila-Antrepriza Tulcea ca inginer constructor si sef statie betoane ,din 1981 pina in 1988 .Am luat legatura cu ITM ... (vezi toată discuția)
Adeverinta fost loc munca! ellaa_1967 ellaa_1967 Buna ziua ! Ma numesc Radu Mihaela din Bucuresti, in perioada aproximativa 1988-1991 am lucrat la SIMEX SA fosta BAD CIETA SRL sector 1, In anul 1994 am ... (vezi toată discuția)