avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta fost loc munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta fost loc munca!

Buna ziua ! Ma numesc Radu Mihaela din Bucuresti, in perioada aproximativa 1988-1991 am lucrat la SIMEX SA fosta BAD CIETA SRL sector 1, In anul 1994 am pierdut cartea de munca si in momentul de fata imi este necesara o adeverinta pentru a face demersurile pensionarii. Vreau sa stiu care sunt pasii de urmat pentru obtinerea adev.! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ellaa_1967 , utilizator 08:34, 15 Ianuarie 2025
Simex Sa este in functiune ..aflati datele de la ONRC.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta ani lucrati camy3 camy3 Buna ziua as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru eliberarea unei adeverinte care sa ateste ca am lucrat din 1977 pana in 1981 la o Intreprindere de stat ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat inainte din octombrie 1988 pana in aprilie ... Chiurciu Marilena Chiurciu Marilena Buna ziua , am lucrat din octombrie 1988 pana in aprilie 1994 la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)