avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract banca

Buna ziua! As dori sa intreb ce se intimpla dupa ce banca iti reziliaza contractul de credit. Sumele platite ca rate pina in momentul rezilierii nu se mai iau in calcul? Adica sunt bani pierduti de catre clientul bancii? El trebuie sa o ia de la capat cu plata? Trebuie sa achite suma datorata iniatial?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:49, 19 August 2010
sumele platite se iau in calcul.

dar regula este ca la reziliere, desi a platit deja o gramada de bani rambursare, mai toata lumea are de plata o suma mult mai mare decat aia care a luat-o initial!

sunt foarte inventivi si mesteri in "calcule".:))
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract banca, suma de plata datorata mauraanghel mauraanghel Buna ziua! As dori sa intreb ce se intimpla dupa ce banca iti reziliaza contractul de credit. Sumele platite ca rate pina in momentul rezilierii nu se mai iau ... (vezi toată discuția)
Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)
Teapa ? mancipri mancipri varul meu a luat un credit de 2500 ron. timp de aproximativ 1 an si jumatate si- a platit intocmai si la timp ratele plus dobanda . la un moment dat fiind cu ... (vezi toată discuția)