avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut neplatit//neprimit inapoi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut neplatit//neprimit inapoi

Buna ziua,
Am dat niste bani imprumut la un vecin de strada, oameni peste 52 ani amindoi,, pt o luna de zile,mai precis 800 roni din luna mai 2010 si nimic,nici bani nici nimic,,Fac ""plingere""??
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
ContSters154030, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters154030 , utilizator 05:12, 21 August 2010
Nu cred ca fapta vecinilor indeplineste conditiile vreunei infractiuni, ar fi mai mult un litigiu de natura civila, dar fara un inscis din care sa rezulte imprumutul acordat, in instanta nu puteti proba cu martori; de altfel, acestia nici nu exista. Este bine totusi ca ati depus o plangere la politie ptr. ca astfel poate se vor speria si va vor innapoia suma de bani.
avocat Cristina Popescu
Nu poate fi vorba de infractiune.In ceea ce priveste sansele....nu vad care ar fi.
eu cred ca ar putea imbraca forma infractiunii de inselaciune functie de cum s-a pus problema in mopmentul imprumutului.
Inselaciune???
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
ContSters154030, utilizator
succes

Alte discuții în legătură

Sapte luni fara cim ; doua luni neachitate plus concediu ,e de parchet ? alexandru gaman alexandru gaman Mi-a spus \"vin-o , am nevoie de tine ,astia-s banii !\"(patronul) Mi-am dat demisia de unde lucram (preaviz-normal) si am venit aici.De munca era,la inceput ... (vezi toată discuția)
înºelatã de o poliþistã kelu dana kelu dana Am fost înşelată cu o sumă de bani şi cu obiecte de valoare de către o cunoştinţă a mea dar care este şi poliţistă.Am fost să fac plîngere la ... (vezi toată discuția)
Intelegere verbala flu flu Buna seara am si eu 1 intrebare :) speta: o mana de oameni membri ai unei echipe pe un joc imaginar, semneaza contracte pentru a fi administratori in ... (vezi toată discuția)