avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiile necesare pentru a lucra la morga
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiile necesare pentru a lucra la morga

Doresc sa aflu de ce studii am nevoie pentru a lucra la morga.
Astept raspunsurile dvs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: w3bRO , utilizator 16:30, 19 Februarie 2019
Nu ,facultatea nu se cere.Va puteti angaja si ca necalificata acolo.Apoi, daca doriti faceti acel curs la IML si va calificati ca autopsier.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Nu ,facultatea nu se cere.Va puteti angaja si ca necalificata acolo.Apoi, daca doriti faceti acel curs la IML si va calificati ca autopsier.

Ar fi trist sa fie asa!
In mod normal, ar trebui ca acea persoana nu doar sa fie absolventa de studii superioare ci si de o facultate de medicina.. pentru ca altfel nu imi pot imagina cum poti invata in 2 luni, interiorul corpului uman..ma gandesc ca e mult mai complex, pentru a fi invatat in 2 luni..in cazul asta s-ar explica raspunsurile pline de profesionalism ale autopsiilor..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@arama, autopsierul lucreaza sub supravegherea si indrumarea medicului legist, oricum.Nu autopsierul este cel care pune concluziile in privinta cauzelor decesului, ci medicul legist.Se recolteaza probe, exista anatomo-patologi, care efectueaza analize.Autopsierul este doar cel care ,,transeaza" cadavrul. Iar asta se poate invata intr-un termen scurt.El trebuie sa invete unele tehnici de autopsie, de recoltare a probelor biologice, de conservare. In rest, se ocupa medicul legist.Deci autopsierul nu este medic .
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
ContSters47264, utilizator
Interesant ca nu iti trebuie Facultatea de medicina pentru a lucra in morga. Eu sunt interesata de un job ca acesta numai ca nu stiu unde sa ma duc sa depun acte sau sa fac acel curs de care s-a tot vorbit aici. Daca aveti mai multe detalii in legatura cu asta v-asi fi foarte recunoascatoare. Multumesc anticpat pentru raspunsuri.
Daca vreti ulterior sa va desavarsiti pregatirea,aveti posibilitatea sa urmati facultatea de medicina, pentru a deveni apoi medic legist,

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa ajung procuror criminalist? staMadalina staMadalina acum sunt in cls a 11a. as vrea sa ajung procuror criminalist.sunt obsedata de treaba asta de cand eram mica. si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac dupa ce ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre paznic si agent de paza mama33 mama33 Buna!..am si eu o intrebare: Daca am doar 9 clase pot sa urmez cursurile de calificare ca agent de paza?...acum sunt in somaj.:( Multumesc! (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)