avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata intretinerii la bloc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata intretinerii la bloc

Se poate plati intretinerea la bloc pe bucatele, adica sa platesc numai o parte din suma afisata pe liste, urmand ca dupa un timp sa platesc restul ?
Cel mai recent răspuns: lvg , utilizator 09:29, 21 August 2010
nu se poate din pacate.
Se poate. Discutati cu administratorul blocului sau cu cine va incaseaza banii la asociatie.
Poate intr-un sens pur legalistic... altminteri care administrator ar refuza o plata partiala cand alternativa ar fi sa nu platesti nimic?
Daca de la o luna la alta ramai cu rest la plata, data viitoare ai o penalizare la datorii. Simplu. Recomandat este sa nu ai datorii (mari).
Daca cineva spune ca nu poate incaza partial o suma la cheltuieli, trebuie shimbat urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere tataruion tataruion Buna ziua.Am si eu o intrebare si nu reusesc sa ii gasesc raspuns.Am solicitat de la la asociatia de proprietari o hartie cu datoria ce o am la ei ptr a plati ... (vezi toată discuția)
Doi proprietari nu vor sa plateasca consumul pausal calculat de techem piticot20 piticot20 Buna seara, avem doi proprietari in bloc care nu au fost acasa in ziua cand cei de la Techem au venit sa citeasca repartitoarele si bineinteles au fost ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie proprietari ContSters191229 ContSters191229 Buna seara!.As vrea sa ma lamuriti si pe mine daca e corect sa platesc penalizari care nu apar pe lista de cheltuieli lunare.Administratorul zice ca da, eu nu ... (vezi toată discuția)