avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care sunt modificarile in ceea ce priveste contabilitatea PFA.
Daca doresc sa suspend activitatea PFA ,care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Multumesc anticipat.

O zi buna .
Cel mai recent răspuns: IOANA LUCA , utilizator 14:10, 22 August 2010
Modificarile sunt legate de impozitul pe profit, functie de modul in care ati optat pentru plata acestuia. Pentru suspendare trebuie sa va prezentati la ONRC cu o cerere....
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate firma suspendata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii, eventual sa-mi spuneti baza legala pentru urmatoarea situatie: am avut un SRL platitoare de tva si ... (vezi toată discuția)
Firma noua -schimbare sediu social ewe ewe Buna ziua, Va rog un ajutor legat de o societate nou infiintata , asociati straini, sediul social a fost inregistrat la cabinetul avocatului care s-a ocupat ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate pt a vinde barci? solomon_bc solomon_bc Buna ziua, am luat cateva barcute din Italia(cu motoare incluse),pe care as vrea sa le vand. Ca sa nu am probleme cu Legea si sa pot vinde aceste barci si ... (vezi toată discuția)