Vecina de la parter si-a termoizolat fatada blocului in dreptul ei cu polistiren.Eu stiu ca nu avea voie sa-si termoizoleze doar o parte din fatada blocului ci ar fi trebuit ca vecinii de pe toata coloana blocului sa termoizoleze fatada.La partea superioara a polistirenului a montat o tabla cu rol de streasina.Cand ploua se aude un zgomot infernal din cauza acestei table.Intrebarea este daca pot sa o reclam pe vecina la Primarie sau in alta parte pt.faptul ca si-a termoizolat fatada doar in dreptul ei?
Mentionez faptul ca nu a intrebat vecinii daca doresc sa-si termoizoleze fatada!
In primul rand vorbiti cu vecina dv si apoi vedeti ce si unde reclamati. Poate modifica, schimba acea tabla cu altceva care sa nu va mai deranjeze si ramaneti prieteni. Daca o sa vreti sa faceti si dv o lucrare asemanatoare poate luati exemplul de la vecina, atat dv cat si celalti.
Fatada bloc
iotacosmin
Buna ziua, pe fatada de la sufragerie s-a postat un panou publicitar care imi acopera o jumatate de perete, cand ploua sau cand bate vantul ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)