avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru ferma cumparata prin licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru ferma cumparata prin licitatie

Bunaziua

Subsemnata Plugaru Lucia domiciliata in comuna Poiana Mare, judetul Dolj, str. Alexandru I. Cuza, nr. 64
mostenitoare a defunctului Plugaru Florea va aduce la cunostiinta ca in anul 1998 am intrat in posesia
unei ferme, cumparata prin licitatie de la Asociatia Poiana Mare.
Aceasta ferma este amplasata pe un teren exravilan care apartinea primariei Poiana Mare Dolj, prin fata ei trece un drum comunal.
Am incercat de nenumarate ori sa fac cadastrul acestei ferme deoarece in factura cu care am
cumparat e specificata decat ferma si anexele si 2 fantani, fara pamant.
Am primit insa raspuns negativ, spunandu-mi sa-mi iau ferma si sa plec.
Prin prezenta, adresandu-ma d-voastra solicit un raspuns pentru a putea cadastra aceasta ferma si
intra in legalitate.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doncristiano , utilizator 16:54, 8 Octombrie 2007
terenul de sub constructii este al Primariei.
Trebuie sa cumparati si terenul de la Primarie ca sa faceti cadastrul pe numele dvs.
Daca cumva terenul e inca al primariei, de ce nu mi-a cerut chirie sau de ce nu m-a intrebat mai intai pe mine dc vreau sa cumpar terenul de sub ferma?
Cred ca primaria plina de hoti a vandut anul trecut terenul unui acolit (asa mi-a zis acela). Nu trebuia sa ma intrebe mai intai pe mine dc doresc sa cumpar terenul?
Poate dansul sa vina sa-mi demoleze tot?

Va rog sa ma ajutati sunt intr-o situatie disperata.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2007
doncristiano, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesiune doncristiano doncristiano Ok incep sa inteleg cum sta treaba cu accesiunea dar am un exemplu in care nu stiu cum sa procedez: Soacra mea a cumparat in 1998 prin licitatie publica de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un garaj cumparat acum 3 ani, cu jumatate din terenul pe care este construit restituit unei persoane particulare arbune arbune Buna ziua, In urma cu 3 ani am cumparat cu contract de vanzare-cumparare un garaj construit legal pe un teren al Consiliului Local Galati. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)