avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... leasing auto DDP si TVA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

leasing auto DDP si TVA

Buna ziua,
Am o intrebare: daca am cumparat o masina prin leasing, la pretul DDP ( TVA INCLUS), iar ratele mi s-au calculat la acest pret, este normal ca la fiecare rata sa mai platesc inca o data TVA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dentys , utilizator 10:23, 10 Septembrie 2012
bump.

dupa parerea mea, nu mai trebuie platit inca 1 data TVA-ul. O parere avizata ar fi binevenita pentru comunitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de colectare a tva leprosu leprosu Bună ziua! Am o mică „speță” pe care aș vrea să o supun atenției dvs. Sună cam așa: societatea X din România importă ... (vezi toată discuția)
Noi posibile masuri privind tva gaba gaba O stire pe care am gasit-o pe pagina realitatea.net: \\\"Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, companiile nu îşi mai pot deduce TVA-ul pentru ... (vezi toată discuția)
Despre taxa de prima inmatriculare crinap_06 crinap_06 Salut. Poate ma ajuta cineva cu o informatie....mi-am stricat toate sarbatorile Craciunului gandindu-ma la situatia idioata in care sunt. Am cumparat in 14 ... (vezi toată discuția)