Dupa 2 luni de asteptarea am primit in sfarsit si eu raspunsul ITM la o sesizare depusa care m-a uimit.
Dansii imi raspund ca nu se pot pronunta asupra sesizarii deoarece eu am deschis deja un litigiu de munca in instanta cu angajatorul....
Este posibil asa ceva? Are sens sa fac o sesizare la Inspectia muncii si sa cer o solutionare la sesizarea mea? Sa inteleg ca angajatorul a scapat fara nici o amenda in acest caz?
Elis multumesc. Daca fac o revenire prin avocati in care sa solicit sa ii oblige pe cei de la ITM sa imi dea raspuns crezi ca o sa obtin ceva?
Exista vreo lege in care se specifica ca ITM-ul nu solutioneaza sesizari daca exista litigii de munca pe aceeasi speta?
Nu voi face aceeasi sesizare ca sa o claseze. Voi cere explicatii legate de acea sesizare insp. sef prin avocat. Nu vreau sa ii las sa-si decline responsabilitatea atat de usor.
Multumesc mult
Plangere itm
florenta_22
Buna ziua,
Daca am facut plangere la ITM si s-a solutionat in favoarea angajatorului,desi eu am documente ca nu este adevarat ceea ce mi s-a sraspuns de la ... (vezi toată discuția)