avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament firma de internet
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament firma de internet

Buna ziua,

Mi s-a suspendat pt neplata internetul. Acum am bani sa platesc dar firma de internet imi cere sa platesc si abonament pentru luna in care a fost suspendat acest serviciu. Este corect acest lucru (nu am beneficiat de acest serviciu si ei doresc sa le platesc?)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: florin323 , utilizator 21:16, 1 Septembrie 2010
Astazi (01.09) am depus o reclamatie scrisa la firma in cauza si astept sa-mi raspunda la aceasta reclamatie. In cazul unui raspuns nefavorabil sau in lipsa unui raspuns cu siguranta voi depune o plangere la OPC.
Revin cu raspunsul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie de catre societatea de cablu d4m4g3 d4m4g3 Buna ziua! Acesta este primul meu post in acest forum si imi doresc sa fie un inceput bun. Am o problema, sau mai multe: 1. Am fost abonat la internet al ... (vezi toată discuția)
Un contract suspendat de 4 luni pentru neplata de prestator poate ... green2015 green2015 Un contract suspendat de 4 luni pentru neplata de prestator poate forta beneficiarul la plata integrala abonament,chiar daca a fost suspendat?mi se pare abuziv ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)