avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... evolutie dosar dauna despagubire pe cartea verde
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

evolutie dosar dauna despagubire pe cartea verde

Buna ,am deschis un dosar de dauna la reprezentantul in Romania a firmei de asigurari din Bulgaria de curand am primit un raspuns de la reprezentantul firmai ca firma din Bulgaria a confirmat valabilitatea politei de asigurare dar firma din Bulgaria a cerut si o declaratie de la asigurat si ca acum asteapta ca acesta sa se prezinte sa dea o declaratie .Este normal ca dosarul sa fie incetinit in finalizarea lui adica sa-mi dea acceptul de plata din acest motiv daca acesta nu se prezinta, sau daca da o declaratie prin care povesteste ca de fapt nu el este de vina ,se poate sa-mi fie refuzata reparatia,in momentul accidentului a fost chemata politia care a facut proces verbal in care a rezultat ca bulgarul este de vina din cate stiu eu poate face contestatie in terment de 15 zile de la momentul din care a luat la cunostinta adica in data de 02 08 2010 procesul verbal a fost semnat de ambi cum ca a luat la cunostinta dar poate sa spuna ca nu stia ce a semnat avand in vedere ca nu este roman vreau sa-mi dati sfaturi ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:07, 25 August 2010
Mircea Dinescu avea o vorba: " traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" si asta spune totul. Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma din bulgaria nu-si da acceptul pt. plata daunelor PREDUS ADRIAN PREDUS ADRIAN Am si eu o problema: pe 27.05.2009 am fost lovit din spate de un cetatean bulgar. La fata locului a venit un echipaj de la politie care a facut constatarea. ... (vezi toată discuția)
Accident cu tir bulgar nico_ar nico_ar Buna ziua ,in data de 2 august anul curent am fost acrosat de un tir inmatriculat in Bu lgaria am chemat politia care a facut proces verbal .Politia a ... (vezi toată discuția)
Despãgubiri rca dianapanaite dianapanaite Pe un drum naţional din România am fost lovită din spate de un TIR care n-a reuşit să oprească la timp. După vizita la poliţie, şoferul TIR-ului a ... (vezi toată discuția)