Buna ,am deschis un dosar de dauna la reprezentantul in Romania a firmei de asigurari din Bulgaria de curand am primit un raspuns de la reprezentantul firmai ca firma din Bulgaria a confirmat valabilitatea politei de asigurare dar firma din Bulgaria a cerut si o declaratie de la asigurat si ca acum asteapta ca acesta sa se prezinte sa dea o declaratie .Este normal ca dosarul sa fie incetinit in finalizarea lui adica sa-mi dea acceptul de plata din acest motiv daca acesta nu se prezinta, sau daca da o declaratie prin care povesteste ca de fapt nu el este de vina ,se poate sa-mi fie refuzata reparatia,in momentul accidentului a fost chemata politia care a facut proces verbal in care a rezultat ca bulgarul este de vina din cate stiu eu poate face contestatie in terment de 15 zile de la momentul din care a luat la cunostinta adica in data de 02 08 2010 procesul verbal a fost semnat de ambi cum ca a luat la cunostinta dar poate sa spuna ca nu stia ce a semnat avand in vedere ca nu este roman vreau sa-mi dati sfaturi ce sa fac