avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu mi se acorda lichidarea la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu mi se acorda lichidarea la zi

Din data de 21 mai lucrez la o firma cu un contract pe perioada determinata. Mi-am gasit un alt job si am semnat un contract pe o perioada nedeterminata incepand cu data de 26 august. Firma la care lucrez acum nu vrea sa-mi acorde desfacerea contractului de munca fara preaviz de 15 zile. Mentionez ca eu as fi facut acest preaviz dar am fost in concediu legal din data de 2aug. pana in 16 aug. Am cerut desfacera contractului de munca cu data de 21 august. Ce se poate face in acest caz? Daca mai merg la servici pana pe 25 august si din 26 august incep dincolo este legal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:23, 20 August 2010
1.Cand expira CIM incheiat pe 21 mai?
2. Daca va simtiti in stare puteti sa onorati ambele CIM pana se termina primul (adica sa lucrati la amandoi angajatorii in acelasi timp).
Primul contract de munca expira pe data de 30 septembrie.
Dvs. alegeti:
- lucrati in acelasi timp la amabii angajatori pana se termina primul CIM;
- demisionati si mai lucrati perioada da preaviz de 15 zile calendaristice;
- lipsiti nemotivat si va duceti la celalalt loc de munca. O sa fiti concediat pentru absente nemotivare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul preaviz concediere monik monik buna ziua! la ce data incepe sa curga preavizul? la data comunicarii notificarii de preaviz, la o data ulterioara sau altfel? si cum se calculeaza cele 20 ... (vezi toată discuția)
Preaviz alina_zna alina_zna V arog sa ma ajutati intr-o problema, a-si dori sa plec de la firma la acre lucrez, angajatorul persoana publica in lumea mondena, care are un comportament ... (vezi toată discuția)
Daca ma angajez pe o perioada determinata de doar 3 luni pot lua somaj dupa? ContSters160566 ContSters160566 Buna Ziua! Azi mi-am gasit de lucru la o tipografie asta-i partea buna=D>... insa, partea proasta este ca ma vor angaja doar pentru 3 luni... apoi daca vor fi ... (vezi toată discuția)