avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... teren primit de un veteran razboi - imposibilitate de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

teren primit de un veteran razboi - imposibilitate de identificare

buna ! va rog daca puteti sa ma sfatuiti intr-o problema cu care ne confruntam de mult timp si anume :bunicul meu a fost veteran de razboi ;ca urmare a fost improprietarit cu 1000 mp teren intravialn in loc Buftea , mosia BARBU STIRBEI ,PISC CFR , conf LISTEI DE IMPROPRIETARIRE DEFINITIVA ce ne-a fost remisa de Arhivele Nationale.
Bunicul meu a decedat ,unicul mostenitor fiind mama mea(ARE CERTIFICAT DE MOSTENITOR).De mult timp incercam sa obtinem Titlul de proprietate pe terenul respectiv si nu reusim .Prefectura Buftea spune ca nu dovedim continuitatea,neputand sa ne dea titlul de proprietate. Ca atare ,am actionat in instanta aceasta institutie .
.Am platit si avocat din Bucuresti care a amanat procesul si ne-a spus sa cautam noi topometrist si martori care sa identifice terenul respectiv . Noi suntem din Lugoj si deja dupa cel putin 10 drumuri la
Buftea nu am reusit acest lucru.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu o solutie !adresa mea de email simonamilenacle@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 3 Noiembrie 2007
daca a-ti angajat avocat, de ce nu se ocupa el de aceasta problema. Incercati la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov unde puteti solicita date despre terenul respectiv, apoi angajati un expert care sa identifice acest teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare teren improprietarire veteran de razboi DalyaR DalyaR Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat cu 3 medalii. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a fot lasat in grija surorii ... (vezi toată discuția)
Improprietarirea din 1945 ionutcosoveanu ionutcosoveanu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot intra in posesia unui teren care a fost atribuit strabunicului meu la Improprietarire din 1945 , detin doar o copie ... (vezi toată discuția)
Succesiune; modificarea titlului de proprietate mary_luky mary_luky As vrea sa stiu care este modalitatea de a modifica titlul de proprietate in cazul in care mai exista o adeverinta de improprietarire pentru o suprafata de ... (vezi toată discuția)