Anul trecut am fost oprit de politie pt ca am depasit viteza in localitate avand masina inmatriculata in SPANIA si permis obtinut tot in SPANIA eu fiind cetatean roman cu rezidenta in spania.Rezulta ca la 2 saptamani sunt cautat acasa de un echipaj care spune mamei mele ca v-a trebui sa ma prezint la postul localitatii unde am fost amendat pt ca nu am fost gasit in baza de data a persoanelor cu permis.M-am prezentat la post unde am fost intampinat tot de agentul care m-a amendat si mi-a spus sa dau o declaratie pe propri-mi raspundere ca permisul meu este autentic si asta am si facut.dar la mai bine de 6 luni de la acest eveniment am primit o citatie la parchetul Racari -dambovita unde sunt citat ca si invinuit in baza legii 86 oug 168/2002 lege care spune ca nu am permis si ca am condus masina mea fara ca eu sa am permis. Sunt citat la parchetul racari pe data de 7 /09/2010 cu dosar penal numarul 1077. tin sa mentionez ca nu am antecedente penale si m-a simt abuzat de politisti fara motiv. As vrea sa stiu care este sfatul dvs pt cazul meu si ce as putea face ca sa le dau o lectie pentru a lor incompetenta avand in vedere demersurile facute si nevinovatia mea . va multumesc si astept raspuns. 07/09/2010 M-am prezentat la prim procurorul parchetului municipiului Racari-Dambovita care a incercat sa ma reduca nelasandu-ma sa-mi apar cauza.Apoi treptat a devenit amabil dupa ce a facut remarca ca am harfe de spania si ca daca voi incerca sa dau in judecata agentul nu voi obtine nimic ci doar voi cheltui timp si bani.S-a dispus NUP dar aceasta comunicare o voi primi prin posta apoi voi face demersuri pentru a denunta incompetenta ,neglijenta si abuzul institutiilor statului.
Aveti tot motivul sa fiti suparat.Mergeti la parchet cu o copie legalizata de pe carnetul de conducere in cazul in care copia s-a pierdut si dupa ce procurorul va va da NUP, faceti o plangere impotriva agentului pentru abuz in serviciu si neglijenta si solicitati daune morale.
Alcoolul la volan
vovy
Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011.
Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)