avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal fara rost insa ma tine blocat...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal fara rost insa ma tine blocat...

Buna ziua,
Am primit instiintare pt a preda permisul pt cumul de puncte dar am inregistrat o plangere cu nr de dosar pt ultima amenda insa nu am si luat certificatul de grefa pt ca angajatii de la biroul respectiv se aflau intr-o pauza de-o ora si n-am avut timp sa astept, asa ca am depus permisul si am gandit sa depun ulterior certificatul de grefa. La depunerea permisului am primit o dovada cu drept de circulatie pt o zi, numai ca eu am crezut ca este pe 15 zile si am circulat.
La o saptamana, am luat si depus certificatul de grefa la politie insa nu mi-au dat permisul pt ca nu era inregistrat ca retinut in calculator si mi-au spus sa revin peste 3 zile.
In aceasi zi am fost orpit si mi s-a intocmit dosar penal pt ca am circulat fara drept de a conduce, dovada fiind expirata, iar asta desi politistii sunase si aflasera ca in calculator permisul meu nu este retinut. Dupa 3 zile, pt ca a fost si weekend, am fost si am luat permisul, dar la o saptamana mi-a venit instiintare sa predau permisul pt respectivul dosar penal unde nu aveam drept de a conduce. Am predat iarasi permisul si mi-au spus sa revin peste o luna cand se intoarce dosarul de la parchet. Dupa aproape o luna am fost si am vbit cu procurorul de caz de la politie si mi-a spus ca mi se va da neinceperea urmaririi penale si sa revin in zilele urmatoare pt ca dosarul nu a revenit inca. Am revenit azi, la cateva zile si mi s-a spus ca dosarul a fost declinat pt ca a fost trimis la un alt sector si a fost retrimis la parchet (nu stiu ce sector) si sa revin iarasi peste o luna cand se intoarce, iar procurorul de caz se afla si el in concediu si revine in august.
Nu stiu ce e, incompetenta sau abuz.., insa nu stiu ce ar trebui sa fac acuma! Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
slash2n, utilizator
Cel mai recent răspuns: slash2n , utilizator 21:09, 21 Iulie 2013
Probabil vi se va da NUP pe 10 lit. d, lipsa vinovatiei, iar in ceea ce priveste competenta, este parchetul de la locul savarsirii faptei, nu stiu de ce se vorbeste de o reintoarcere a dosarului!!!
este sectorul 4 dar trebuie ca ei sa fii trimis la alt sector. si totusi a stat 1 luna ca sa fie declinat?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
slash2n, utilizator
Poate ar fi mai bine să vă gândiți să nu mai încălcați prevederile codului rutier...
Cred că ar fi mult mai simplu pt D-voastră. ;)
n-as vrea sa-mi spun parerea despre mentalitatea dvs dar pt curiozitatea dvs am depus contestatia pt a nu-mi pierde locul de munca nemaipomenit de bine platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)