avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acest contract vanzare-cumparare inmobil este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acest contract vanzare-cumparare inmobil este legal?

In redactarea unui contract de vanzare-cumparare incheiat la notar, este cuprins urmatorul text: "Pretul declarat al acestei vanzari este de 200.000.000 lei, suma pe care noi, vanzatorii am primit-o integral de la cumparatoare azi ........2004, data autentificarii prezentului contract. Noi partile contractante, declaram ca acesta este pretul real al vanzarii si are aceasta valoare intrucat prin contractul de vanzare-cumparare autentificat sub numarul ....../2002 de biroul notarial public din ....str.......nr..., apartamentul a fost cumparat de catre actualii vanzatori cu banii imprumutati de la cumparatoarea din prezentul act ......................, care la acea data era in imposibilitate de a cumpara acest apartament."

Nu vi se pare ca ascunde ceva formularea acestui fragment din contract?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
cuziamusia, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:56, 3 Octombrie 2011
cumparatoarea a cumparat apart in 2002 cand era casatorita, dar sa folosit de o persoana interpusa, de la care a "cumparat" apart in 2004 dupa ce divortul a devenit irevocabil
Va fi foarte greu sa dovediti.
Eu cred ca situatia dvs. ar trebui lamurita in procesul de partaj si nu printr-un alt proces.
Din intamplare am citit si celalat topic al dvs.
Din cate am inteles dvs. ati trimis bani in tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bun propriu, cumparat dupa divort, dar platit inainte de divort cu banii comuni ContSters101235 ContSters101235 Sunt disperat si scriu in acest forum cu speranta ca totusi cineva ma poate sfatui cum sa procedez pt a introduce intre bunurile partajabile unicul bun cu ... (vezi toată discuția)
Simulatie, inselaciune, cum se poate proceda? ContSters101235 ContSters101235 In urmatoarea situatie putem vorbi de inselaciune s-au simulatie? Care este modalitatea mai potrivita de a actua? Sotul, aflat in strainatate, ii trimite a Y ... (vezi toată discuția)
Creanta ulises10 ulises10 Cu putin inainte de divortul care a intervenit acum 5 ani, sotia (se poate proba ca a facut-o fara stirea sotului) a luat din banii comuni o suma mare de bani ... (vezi toată discuția)