In redactarea unui contract de vanzare-cumparare incheiat la notar, este cuprins urmatorul text: "Pretul declarat al acestei vanzari este de 200.000.000 lei, suma pe care noi, vanzatorii am primit-o integral de la cumparatoare azi ........2004, data autentificarii prezentului contract. Noi partile contractante, declaram ca acesta este pretul real al vanzarii si are aceasta valoare intrucat prin contractul de vanzare-cumparare autentificat sub numarul ....../2002 de biroul notarial public din ....str.......nr..., apartamentul a fost cumparat de catre actualii vanzatori cu banii imprumutati de la cumparatoarea din prezentul act ......................, care la acea data era in imposibilitate de a cumpara acest apartament."
Nu vi se pare ca ascunde ceva formularea acestui fragment din contract?
cumparatoarea a cumparat apart in 2002 cand era casatorita, dar sa folosit de o persoana interpusa, de la care a "cumparat" apart in 2004 dupa ce divortul a devenit irevocabil
Va fi foarte greu sa dovediti.
Eu cred ca situatia dvs. ar trebui lamurita in procesul de partaj si nu printr-un alt proces.
Din intamplare am citit si celalat topic al dvs.
Din cate am inteles dvs. ati trimis bani in tara...
Creanta
ulises10
Cu putin inainte de divortul care a intervenit acum 5 ani, sotia (se poate proba ca a facut-o fara stirea sotului) a luat din banii comuni o suma mare de bani ... (vezi toată discuția)