avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prestatie tabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prestatie tabulara

Locuiesc de multi ani in strainatate . Saptamina aceasta de la dosarele de pe internet al Judecatoriei am aflat ca rudele
din Romania m-au dat in judecata pentru prestatie tabulara in 2006 .Rudele refuza sa discute cu mine numai in fata autoritatilor , in 2006
:O.... Cui sa ma adresez ?
:O
Cel mai recent răspuns: Viorica Grigorescu , Avocat 01:26, 22 August 2010
puteti angaja un avocat care sa va reprezinte in instanta.
Sa intelegem ca o actiune in prestatie tabulara initiata in 2006 nu s-a finalizat pana in prezent? Mesajul este relativ confuz. Fie il detaliati, fie luati legatura cu un avocat caruia sa-i prezentati cauza integral (adica fara omisiuni):help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate vinde imobile cu proces de prestatie tabulara pe rol? Stei Lucian Stei Lucian Pe baza unui precontract, platesc integral construtia unei case, intru in posesia ei. Firma de constructii refuza insa incheierea actului autentic, ba mai ... (vezi toată discuția)
Proces la distanta Process Process Buna ziua, Acum cateva zile am primit o cerere de partaj pentru un apartament la care am cota parte si pe care il locuiesc de mult niste rude pe care nu ... (vezi toată discuția)
Refuz plata factura finala RodicaRod RodicaRod Buna seara, Sunt antreprenor la început de drum și am prestat servici pentru o societate care acum ca am finalizat lucrările refuza plata deși avem ... (vezi toată discuția)