Am inaintat actele de divort,am un loc de munca si m-am mutat cu chirie impreuna cu cei 2 copii.Probleme e ca pe cea mica a luat-o tatal ei din 12 august si ue nu mai stiu nimic de ea, nici la tel nu o da.Procesul va incepe oe 24 noiembrie si fata ar trebui in sept. sa inceapa scoala , clasa 1.El ma ameninta ca o va duce departe, poate chiar in Spania unde are un frate tot asa cu o fetita luata din tara legal, dar mama ei nu a mai vazut-o.Mentionez ca el nu lucreaza demulti ani.
Va rog din suflet ajutati-ma ,ce sa fac?Care sunt procedurile legale ?Sa pot lua copilul sa o duc la scoala. Si lasam instanta sa dea o hotarire definitiva .MULTUMESC ANTICIPAT.
fara acordul dvs, nu poate scoate fetita din tara (legal).
puteti face cerere pe calea ordonantei presidentiale, pt incredintare copii pe parcursul procesului de divort
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divortul de un arab
BiancaC
sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Expirare procura
tzicsor
Ce trebuie facut in cazul in care s-a acordat o procura pentru scoaterea unui minor din tara, pe o anumita perioada (care a expirat), iar parintele nu a mai ... (vezi toată discuția)