avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor, va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor, va rog

Am inaintat actele de divort,am un loc de munca si m-am mutat cu chirie impreuna cu cei 2 copii.Probleme e ca pe cea mica a luat-o tatal ei din 12 august si ue nu mai stiu nimic de ea, nici la tel nu o da.Procesul va incepe oe 24 noiembrie si fata ar trebui in sept. sa inceapa scoala , clasa 1.El ma ameninta ca o va duce departe, poate chiar in Spania unde are un frate tot asa cu o fetita luata din tara legal, dar mama ei nu a mai vazut-o.Mentionez ca el nu lucreaza demulti ani.
Va rog din suflet ajutati-ma ,ce sa fac?Care sunt procedurile legale ?Sa pot lua copilul sa o duc la scoala. Si lasam instanta sa dea o hotarire definitiva .MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:13, 22 August 2010
anuntati directia de protectie a copilului..
fara acordul dvs, nu poate scoate fetita din tara (legal).
puteti face cerere pe calea ordonantei presidentiale, pt incredintare copii pe parcursul procesului de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de un arab BiancaC BiancaC sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Expirare procura tzicsor tzicsor Ce trebuie facut in cazul in care s-a acordat o procura pentru scoaterea unui minor din tara, pe o anumita perioada (care a expirat), iar parintele nu a mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi iau copilul acasa. ioana71 ioana71 Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)