avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii in sistemul de stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii in sistemul de stat

caz: persoanele disponibilizate din sectorul bugetar, in urma deciziei de restructurare data de Guvern, mai beneficiaza de salarii compensatorii? Temeiul legal :D
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
Lacramioara Constantin, Practician in insolventa
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 13:50, 22 August 2010
De obicei, acest lucru este trecut in contractul individual si/sau colectiv de munca. Acest aspect poate fi mentionat si in decizia Guvernului.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
oug. 98/99.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor afloarenicoleta29 afloarenicoleta29 Puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o situatie delicata? In data de 12.06.2010 m-am intors la serviciu din concediu de cresterea copilului, iar acum ma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sanitara functionare spalatorii creatza_70 creatza_70 O societate comerciala avand ca obiect de activitate: \"spalatorie textile\" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale. Unele din ... (vezi toată discuția)
Angajat - angajator P|N|M P|N|M Buna Ziua, am fost la un interviu pentru o anumita companie, dupa mai multe etape de selectie sunt anuntat ca voi fi angajatul acestei companii si mi s-a ... (vezi toată discuția)