Buna ziua!
Am nevoie de un sfat la urmatoarea problema: 20-22 august 2010, intalnire Bukowina motor club, la mai putin de 50 de metri de locuinta mea, cu tot ce implica cateva sute de motociclisti veniti sa petreaca. Dupa ora 23, geamurile zbarnaie sa sara, intreb la politistul local si vine raspunsul: este autorizatie pana la ora 2 (noaptea) nu avem ce face. sun la 112, domnilor nu se mai poate inebunim de galagie, acelasi lucru, este autorizatie. Intreb "cine a dat autorizatie?"
-nu stim, primaria! -care primarie? - nu stim domnule, este autorizatie si n-avem ce face.
a doua zi la fel. aceleasi telefoane, aceeasi invocare a autorizatiei, nimeni nu se poate atinge.
Imi cer scuze daca sunt cam incoerent, inca nu mi-am revenit si am peste 50 de ore in care am dormit doar vreo 6. Unde sa ma adresez si credeti ca am vreo sansa sa rezolv ceva sau ma lupt cu morile de vant.?
A, sa mai mentionez ca si anul trecut am avut parte de aceeasi distractie si dupa cum fericit a spus si organizatorul manifestarii, voi fi fericit si la anul!
Primarul comunei Volovat care se pare ca era in masura sa dea aceasta autorizatie nu a putut fi contactat telefonic
nu stiu daca aveti sansa,nu intereseaza pe nimeni,totul se invarte in jurul pilelor si a banilor.mergeti totusi la acel PRIMAR,sa vedeti ce va spune.bafta.
Am vorbit cu primarul, inafara de hartia aia cu autorizarea folosirii muzicii cu dovada platii la Uniunea compozitorilor a taxei, NU exista nimic.
Acum astept explicatiile politiei pentru lipsa de reactie si pentru afirmatia ca "exista autorizatie pana la ora 2"(noaptea). Nimeni din cei intrebati nu vazuse acea autorizatie