avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie proces

Buna Ziua,

Tocmai am primit citatie pentru a ne prezeta la judecatorie.Vecina noastra sustine ca noi am inundat-o, cere daune si aduce ca martori niste vecini. Inundatia s-a produs de la teava comuna,dar nu stiu daca vom gasi martori pentru aceasta.
Putem vedea si noi hartiile pe care le prezinta ea ca probe?Pentru ca nu vad cum ar putea niste vecini sa demonstreze ca de la noi e problema, daca nu sunt instalatori.Sotul vecinei e instalator, a vazut unde a fost problema,dar nu ma astept sa vina si sa declare ca de la teava principala a fost problema(cred ca administratorul nu le-a dat nici o hartie in acest sens-noi sigur nu am primit nici o hartie ca am fi fost vinovati).
Cine hotaraste exact valoarea daunelor?

Multumesc,
Dorina
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:00, 23 August 2010
Vecinii de bloc, cei de sub noi au depus ceva declaratii in favoarea ei.Administratorul nu stiu daca a declarat ceva.Cand eram si noi de fata cu vecina,el a spus ca nu elibereaza nici un proces verbal, ca nu e treaba administratiei.
Alti vecini de pe coloana nu cred ca se vor baga,adica la cei de deasupra noastra nici macar nu s-au dus in ziua cand a fost problema cu teava.
Problema a fost la teava principala,dar daca nu a primit nici o hartie de la administratie,s-a indreptat spre noi,zicand ca noi am inundat-o.Noi am cumparat locuinta modificata,dar ne reclama ca noi am facut aceste modificari,si ca de fapt din cauza lor au fost problemele.

Infatosarea e pentru anul viitor stabilita, deci avem ceva timp sa umblam si noi sa facem rost de ceva hartii.

dori27 a scris:

Infatosarea e pentru anul viitor stabilita, deci avem ceva timp sa umblam si noi sa facem rost de ceva hartii.

Sau sa va impacati:)
Daca e exclusa aceasta varianta si stiti ca nu are dreptate in cererea ei, citati-l pe administrator. Daca ati cumparat apartamentul modificat ar trebui sa existe cadastru etc. Deci probe ar fi.
daca este asa cum sustineti ca teava face parte din instalatia comuna a blocului ar putea sa rezulte ca nu aveti calitate procesuala pasiva in acest caz pentru ca de administrarea blocului se ocupa asociatia de proprietari prin administrator , comitet, presedinte. ( legea 230/2007).
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
ctynn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini inundati - asiguratorii ne dau in judecata seldom seldom Buna ziua, In urma cu un an la intersectia intre teava principala a blocului ( teava verticala ) si teava apartamentului ( teava pe orizontala ) s-a produs ... (vezi toată discuția)
Vecini inundati - asiguratorii ne dau in judecata seldom seldom Buna ziua, In urma cu un an la intersectia intre teava principala a blocului ( teava verticala ) si teava apartamentului ( teava pe orizontala ) s-a produs ... (vezi toată discuția)
Canalizare infundata rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri: 1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)