avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta doveditoare sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta doveditoare sporuri

As vrea sa stiu unde trbuie sa merg pentru a gasi arhivele fostei inteprinderi IPRS-Baneasa.Mentionez ca Registrul Comertului a radiat-o iar la Arhivele Nationale Bucuresti mi s-a spus ca nu se ocupa cu asa ceva.I-mi este necesara informatia pentru a obtine adeverinta ce poate dovedi sporurile,orele de noapte lucrate,etc.,care trebuie depuse la dosarul de pensionare.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:30, 22 August 2010
Undeva in 2006 fosta IPRS Baneasa era SC "Baneasa" SA.
De la registru nu v-au spus care a fost motivul radierii? A fost dizolvata? Are o succesoare, cum ar fi aceasta SC Baneasa SA?
Daca fosta s-a transformat in SC atunci aceasta ar trebui sa aiba arhivele fostei IPRS sau macar sa va indrume.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva documente angajati iprs baneasa antze antze Mama mea isi intocmeste dosarul pentru pensie (limita de varsta) si i s-au cerut cateva adeverinte ce pot dovedi sporurile pe care le-a avut pentru orele de ... (vezi toată discuția)
Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)
Citatie catre firma pentru dizolvare, help pls! Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)