avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt scutita de vreo taxa?!?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt scutita de vreo taxa?!?

sunt persoana cu handicap grav,gradul 1 si vreau sa construiesc o casa si vreau sa stiu daca sunt scutita de taxele care se percep pentru autorizatia de constructie si restul.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Viorica Grigorescu , Avocat 02:41, 23 August 2010
Cu parere de rau, nu puteti beneficia decat de scutirea de impozitul pe tern si cladiri, conform art. 26 lit. b din Legea 448/2006 republicata si a normelor de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa impozit persoana cu handicap AdelaP AdelaP buna ziua! sunt mamica unui baietel de 7 ani cu handicap grav,grad 1,intrebarea mea este:suntem scutiti de taxa impozitului pe cladire si taxa auto?multumesc! (vezi toată discuția)