avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... transfer de garantie bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

transfer de garantie bancara

In cazul in care exista un imprumut la banca cu garantie imobiliara (apartament doua camere) si doresc sa schimb garantia pe alt apartament tot cu 2 camere in aceeasi zona este posibil transferul pe al doilea apartament?
Cel mai recent răspuns: MirelaIon04 , utilizator 12:23, 23 August 2010
Trebuie in primul rand sa obtineti acordul bancii; se face o evaluare a apartamentului pe care urmeaza sa il ipotecati si daca totul este ok se schimba ipoteca; din punct de vedere al costurilor cred ca aveti: taxa de evaluare si contractul de ipoteca.
Va rog sa retineti ca vorbesc din proprie experienta (nu sunt jurist). Cele prezentate mai sus le stiu pentru ca sunt intr-o situatie oarecum similara.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit garantat cu ipoteca RODICA22 RODICA22 Am un credit de 22 mii euro garantat cu ipoteca unui apartament al unui frate. Apartamentul a fost evaluat la 80 mii euro. Am platit 4 ani ratele corect si ... (vezi toată discuția)
Schimbare de bun ipotecat alsatraiteur alsatraiteur Buna ziua ! Am cumparat o proprietate si pentru cumpararea ei am facut un imprumut la banca pentru care a trebuit sa pun ipoteca un apartament. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament executat silit ALM19 ALM19 Ma intereseaza achizitia unui apartament aflat in executare silita, la care nu s-a anuntat data executarii, insa pretul a scazut, fiind la a doua licitatie. ... (vezi toată discuția)