avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intreprindere individuala - as putea beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intreprindere individuala - as putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua, am deschis o intreprindere individuala, in sect.4, si ma intereseaza cum se procedeaza, daca trebuie sa fac contract individual cu CASS si la ce sediu. Si mai am inca o intrebare la care nu prea gasesc raspuns, daca platesc aceste contributii, in caz ca raman gravida beneficiez de indemnizatia pt. copil?

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gyuly_11 , utilizator 13:02, 25 August 2010
va multumesc mult pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului Carmen28 Carmen28 Buna ziua, in conditiile in care nu lucrez, dar sunt insarcinata, pot cotiza la CASS astfel incat sa beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului ( ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani daridannah daridannah buna seara mai exact imi lipseste jumatate din ianuarie si luna februarie 2009. nu as putea sa merg eu la casa de pensii si la casa de asigurari de sanatate ... (vezi toată discuția)
Cic si srl mibut mibut Buna ziua, Sunt in CIC de 1 an si 9 luni, in mai putin de 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu. As vrea sa-mi infiintez un SRL si sa incep o ... (vezi toată discuția)