Sora mea a lucrat la o firma gen avicola. A lucrat o luna fara carte de munca si dupa aceea i-au cerut cartea de munca. Azi patroana a chemat-o in birou si a obligat-o sa isi dea demisia pentru ca nu a venit sambata la lucru. Ea nu a semnat nici un contract de munca si azi cand a mers sa isi redacteze demisia la personal i-a dat si un contract gata stampilat de ITM, sa il semneze ca altfel nu ii da cartea de munca. Au voie sa semneze si stampileze la itm fara semnatura ei? A obligat-o sa isi dea lichidarea dar banii si cartea de munca nu ii primeste decat pese 15 zile, asa i-au spus. In contractul care i l-a dat azi scria ca programul de lucru era de 5 zile pe saptamana a cate 8 ore. Ce poate sa faca?
E simplu... ce credeti ca ii vor face cei de la ITM daca ei sunt cei care au semnat contractele in alb?
E simplu dai niste produse iti face "amici" si poti face orice. Ma gandesc sa contactam un avocat dar nu stiu daca are rost.
Demisie in alb
PMS
Buna ziua,urgent :(,de un sfat.
Mai intai sa va prezint situatia.La inceputul lunii iulie am fost selectionat de catre o firma din Constanta pentru postul ... (vezi toată discuția)